Gratulerer til våre flotte ungdommer som har mottatt konfirmasjonens sakrament!

Lørdag 5. september mottok 29 flotte ungdommer i menigheten konfirmasjonens sakrament i Lund kirke. Av hensyn til smittevern var det bare nærmeste familie og faddere som kunne være tilstede, men det ble likevel en nydelig og stemningsfull seremoni. Monsignore Torbjørn var hovedcelebrant og delte ut sakramentet til ungdommene. Han hadde en flott tale til ungdommene om hvordan de blir merket med den Hellige Ånds innsegl i konfirmasjonen. Med det mente han at i tillegg til at ungdommene mottar den Hellige Ånd i konfirmasjonen, markerer sakramentet at de for alltid vil tilhøre Gud. Så uansett hvordan livet skulle bli og hvilke utfordringer og nederlag ungdommene kan komme til å oppleve så vil Gud alltid kjenne dem som sine.

Tusen takk til alle som har gjort en fantastisk innsats for å arrangere denne konfirmasjonen. Her har mange bidratt både med planlegging, øvelser, forberedelser, rydding, vasking, dekorasjon, seremoni, katekese og musikk.

Vi er stolte av å ha så mange flotte ungdommer i St Ansgar menighet og vi vil alle sammen gratulere både dere ungdommer og de stolte foreldrene deres! Vi gleder oss til å følge dere videre, og vi håper å se dere igjen som hjelpere i katekesen.

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *