Caritas og informasjon om Corona-epidemien

Kjære dere. Nå er det krevende tider for oss alle.

Vi møtes hver dag av store mengder informasjon om Corona-epidemien, og av myndighetenes forventninger til hvordan vi skal håndtere situasjonen. Denne informasjonen er i all hovedsak på norsk, og det kan være vanskelig å holde seg orientert om man ikke mestrer det norske språket veldig godt. Caritas Ressurssenter har derfor åpnet en telefonlinje hvor man kan søke råd, forklaringer og veiledning på polsk, spansk, engelsk, russisk, arabisk, tyrkisk (og norsk). De tilbyr også råd og veiledning i forhold til jobb. Telefonnummeret er 23 33 43 61
Det er også mulighet for å ta kontakt på chatt:https://www.facebook.com/ressurssenteroslo/

Jeg ber medlemmer av St Ansgar menighet fra de ulike nasjonale gruppene om å oversette denne meldingen og gjøre den tilgjengelig for andre i egen språkgruppe.

Med ønske om Guds velsignelse til dere alle
fra Mogens
Caritas St. Ansgar

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *