ALLE FORENER SEG MED PAVE FRANS I ROSENKRANSANDAKT

ALLE FORENER SEG MED PAVE FRANS I ROSENKRANSANDAKT

hver dag fra 1. mai til 31. mai 2021 klokken 18.00

“Kirken ber uten opphør til Gud” (Apg 12,5).

 

Pave Frans ønsker at mai måned blir en «maraton» i Rosenkransbønn. Han ønsker at alle forener seg for å be om at pandemien, som har rammet verden i mer enn et år, tar slutt. Pave Frans ønsker at alle Maria helligdommer rundt om i verden, er involvert i dette initiativet. Maria helligdommene blir redskaper for hele kirkens bønn. Initiativet gjennomføres i lys av det bibelske ordet: “Kirken ber uten opphør til Gud” (Apg 12,5).

I vedlegget finnes listen over Maria helligdommene som er involvert i Rosenkransandakten.

Prester, familier og alle de troende er invitert til å delta i denne Rosenkransandakten. Hver dag er det en spesiell forbønn for ulike grupper av personer som er rammet av pandemien: for dem som ikke har vært i stand til å si farvel til sine nærmeste, for helsepersonell, for de fattige, de hjemløse og de i økonomiske vanskeligheter og for alle de avdøde.

Den offisielle kanalen til den Hellige Stol skal kringkaste Rosenkransandakt hver dag kl. 18.00, i henhold til planlagt sendetid i Roma: http://www.pcpne.va/content/pcpne/en/news/2021-04-23.html.

Vi ber sammen med Pave Frans og alle andre, og vi setter tillitsfullt håpet til Gud, vår Far og den Hellige Jomfru Maria.

SHRINE LIST AND DAILY PRAYER INTENTIONS:
https://stansgar.katolsk.no/?page_id=8899

PONTIFICAL COUNCIL FOR PROMOTION OF THE NEW EVANGELIZATION:
https://stansgar.katolsk.no/?page_id=8896

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *