HILSEN FRA KATEKESEN

Kjære foreldre, ungdommer og barn

som dere vet er katekesen lørdag 14. mars avlyst. Det å holde barna og ungdommene borte fra Kirken, messen og opplæring i troen var en utrolig vanskelig og tung avgjørelse å ta for oss for en uke siden. Men nå følger OKB helsemyndighetenes retningslinjer ved å legge ned all aktivitet i kirkene i Norge. Kateketene vil gjerne fortsette å støtte dere foreldre i å gi trosopplæring til barna og ungdommene selv om vi ikke kommer til å treffe dem i katekesen på en stund. Vi kommer tilbake til hvordan vi kan tenke å gjøre det.

I perioden uten katekese ønsker vi at dere foreldre tar vare på barna og ungdommenes åndelig liv: Be sammen i familien, les dagens Evangelium og hjelp barna i katekese og å nærme seg Gud. Hvis dere har noen spørsmål, ta kontakt med kateketene. Vi kommer alltid til å trenge deres samarbeid i trosopplæringen til barna og ungdommene.

Gud være med dere!

Alt godt!

P. Tien og Mona

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *