Endringer på bloggen

Som dere kanskje har lagt merke til har bloggen endret litt på utseendet de siste dagene. Dette er fordi vi er i gang med en ombygging, slik at vi kan få plass til mer informasjon. Vi er ikke helt ferdige, derfor kan det komme nye endringer fremover.

Som dere ser av den nye menyen under logoen har vi nå plass til at alle menighetens grupper kan informere om sitt arbeid. Grupper, både nasjonale grupper og andre aktivitetsgrupper, kan sende informasjon til oss, så legger vi det ut.

Informasjon som kan legges ut er bl.a aktiviteter, kontaktperson etc. Dersom gruppen har en hjemmeside/facebookside kan vi lenke til den.

Send informasjon til elisabetv@gmail.com.

Dersom dere har tips, ønsker etc, send dem til samme adresse, så ser vi hva vi kan få til.

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *