Fatimaprosesjonen 2022

MESSE OG PROSESJON TIL ÆRE FOR VÅR FRUE AV FATIMA

LØRDAG 8. OKTOBER 2022

Kjære troende,

Hver og en av oss ærer Jomfru Maria på en spesiell måte ved å be til henne og leve etter hennes hellige forbilde. Gjennom henne kommer vi til Jesus Kristus, Ad Jesum per Maria.

I oktober går vi med statuen av Vår Frue av Fatima gjennom byen. Hun vandrer med oss på vår pilgrimsvandring på jorden. Vi ber rosenkransen sammen og synger sangen til Maria på forskjellige språk. Maria er vår Mor. Hun omfavner hele verden, hele menneskeheten i sitt moderskap.

La oss komme for å lovprise Gud som utvalgte Jomfru Maria til å bli Jesu Mor og vår Mor.

La oss komme for å tenne lys for fred i verden.

La oss komme for å be for denne urolige verden, spesielt for Ukraina og det ukrainske folket på grunn av krigen og dens forferdelige konsekvenser.

La oss be om at verdens ledere finner effektive løsninger for å få slutt på krigen, at våpnene i verden tier og alle konflikter blir eliminert ved utrettelige dialoger og handlinger.

På denne dagen la oss på en helt spesiell måte innvie menneskeheten til Jomfru Marias uplettede hjerte.

La oss be sammen at vi forblir sammen. La oss betro vår menighet, våre familier, hver en og av oss til den salige Jomfru Maria. Ved å be rosenkransen sammen, forener vi oss i vår Mor og i hennes Sønn, Jesus Kristus.

Lørdag den 8. oktober kl. 17.30 blir Vår Frue av Fatima feiret med messe i St. Ansgar kirke og etterfulgt av prosesjon gjennom Kristiansands gater.

p. Tien, p. Piotr og p. Oliver

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *