Utsettelse av menighetsrådsvalg

Kjære menighet!

Etter bispedømmets regler skal alle menigheter ha valg av nytt menighetsråd før juli 2018. Men ettersom jeg nettopp har kommet hit til St. Ansgar menighet og ikke kjenner menighetens medlemmer godt nok, har jeg i samråd med Oslo katolske bispedømme besluttet å utsette menighetsrådsvalget til februar 2019.

Foreløpig vil det nåværende menighetsrådet fortsatt sitte inntil nytt råd blir valgt i  februar 2019.

Dette gir meg mulighet til å bli bedre kjent med menighetens medlemmer, og å få oversikt over de forskjellige nødvendige pastorale oppgaver i menigheten.

På denne måten vil jeg kunne foreta et mer korrekt valg av medlemmer til menighetsrådet, som jeg stoler på vedrørende rådgivning for å kunne drive menigheten.

Med vennlig hilsen

p. Dang Quang Tien

sogneadministrator

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *