Gaza- innsamling

Folket i Det hellige land er nok en gang rammet av voldelige konfrontasjoner. Konflikten har rammer sivilbefolkningen i Israel, Palestina og på Vestbredden hardt. Så langt rapporteres det om at mer 240 menneskeliv har gått tapt; blant dem minst 67 barn. I tillegg er over 70 000 personer fordrevet fra sine hjem.

Konflikten kommer på toppen av de store helseutfordringene som følger av koronapandemien.

Den Hellige Gravs Orden og Caritas Norge er forenet i vår støtte til befolkningen i Palestina og Israel. Vi oppfordrer hele Kirken i Norge til å stå sammen med oss i bønn for alle som er rammet av konflikten, og å støtte opp om det omfattende hjelpearbeidet som nå er igangsatt. Når bombedrønnene har stilnet, står hjem og liv i ruiner. Ofrene for konflikten vil i lang tid ha behov for den støtten de kan få; både fysisk, psykisk og åndelig.

Hver og en av oss har mulighet til å støtte opp om det krevende gjenoppbyggingsarbeidet som nå venter. Vi kan be for ofrene, og deres hjelpere, og vi kan støtte arbeidet med gaver.

Når vi nå går inn i Pinsehøytiden er Israel og Palestina særlig i våre tanker og bønner når vi med hele Kirken roper til Vår Herre: Send ut din Ånd og alt blir omskapt. Og du fornyer jordens åsyn.

Gaveinformasjon

Du kan gi en gave til Kirkens hjelpearbeid i Israel og Palestina.

Vipps: 12135 (Merk: Gaza)

Gavekonto: 8200.01.93433 (Merk: Gaza)

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *