Kunngjøringer søndag 21.april 2013

Etter en lang ventetid er det en gledelig nyhet at Oslo katolske bispedømme nå har gitt byggeprosjektet grønt lys. Det Som skjer i dagene fremover er at PK entreprenør vil utarbeide en fremdriftsplan hvor det blir tatt hensyn til våre ønsker om dugnadsarbeid. Kontrakten blir signert så snart denne fremdriftsplanen er ferdig. St. Ansgar menighet har fått lov til å holde messe i Domkirken hver søndag kl 14 i byggeperioden. Siste messe i St. Ansgar kirke før ombyggingen er søndag 5. mai. Etter dette vil hverdagsmesser tirsdag til fredag foregå i menighetssalen. Messene på lørdag kl 13 vil utgå. Domkirkemessene vil starte fra og med søndag 12. mai.
Lørdag 27. april er det messe i Farsund kl 12 og i Flekkefjord kl 16

Det blir boksalg i dag og neste søndag, 28. april. Det er våropprydding i bokskapet og mange gode tilbud. Den nye ungdomskatekismen ´Youcat´ er nå kommet på norsk og for første gang er alle dokumentene fra Annet Vatikankonsil utgitt på norsk i en bok. Begge bøker er på plass i bokskapet. Husk det er mulig å betale med kort. Boksalget gir også inntekter til menigheten. Kjøp en bok og støtt en god sak!

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *