Kunngjøringer søndag 28. mars 2021

Kunngjøringer søndag 28. mars 2021

Kjære troende,

Med feiringen av Palmesøndag, har vi gått inn i den Hellige Uke som er uken før Påske. Dette er den viktigste uken i kirkeåret. Kirken minner oss i denne uken om Jesu lidelse. Han døde og og sto opp for vår frelses skyld.

I den Hellige Uken feirer vi Palmesøndag, Skjærtorsdag, Langfredag, Påskevigilien og Påskedag.

På grunn av at høytidene i den Hellige Uke og feiringen av Påsken ikke kan avlyses eller utsettes, vil vi feire den Hellige Uke og Påskedag på en forsiktig måte, i den alvorlige nåværende situasjonen i pandemien. Vi må følge de nasjonale regler og anbefalinger for å bekjempe pandemien.

Hvis vi har feiringene, skal vi feire inne i Kirken, og vi feirer ikke utendørs, fordi det ikke er lett å overholde regler og anbefalinger. Og vi må følge regelen om at “Det innendørs tillates 20 personer på arrangementer med faste, tilviste sitteplasser”.

Vi har ikke kunngjøringer om messene i den hellige Uke i dag, fordi vi bør spørre Kristiansand kommune om det som er uklart for oss.

Kunngjøringer kommer på mandag ettermiddag 29. mars, eller på tirsdag 30. mars når vi har informasjon om Påskens feiringer.

Måtte Gud velsigner dere alle i den Hellige Uke.

p. Tien og p. Dawid

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *