Kirke under ombygging!

Snart tomt rundt alteret

 Da er flittige dugnadsarbeidere i full gang med det store arbeidet – å gjøre klar til at håndverkerne kan gå igang med selve ombyggingen. Menigheten sparer masse penger på grunn av disse dyktige karene –  dugnadene er til nå anslått å spare oss for hele 200 000 kroner!

I helgen skal himlingen ned – møt opp og hjelp til, alle som kan! Kontakt gjerne sognepresten for mer info.

Glem heller ikke at det er mange måter å bidra på – for den som ikke har anledning til å stille på dugnad er gaver et like velkomment bidrag!

Du kan benytte Kirkens givertjeneste:  https://donasjoner.no/okb/Default.aspx. I nedtrekksmenyen kan man velge St.Ansgars byggefond. Man kan også tegne avtalegiro for fast, månedlig donasjon. På denne siden finnes informasjon om ordningen, og skjema for utfylling:http://www.katolsk.no/norge/bidrag/ Man kan også kontakte sognepresten for å få hjelp med dette.
Selvsagt kan man også gi direkte til menighetens byggekonto:3000.16.55872Klar til å gå løs på veggen mellom kirkerom og menighetssal!

Det arbeides både ute og inne

Litt kummerlige forhold er det for hverdagsmessene, men det tas med godt humør – tenk bare så fint det blir til høsten! Nå er de nye kirkebenkene bestilt fra Polen, og slik det ser ut i dag har vi kanskje ny kirke allerede i oktober/november!

Her holdes hverdagsmessene

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *