NÅR KAN VI KOMME TILBAKE TIL KIRKEN OG FEIRE MESSE SAMMEN?

Kjære troende. Det er vanskelig å svare på det fordi akkurat nå er det ikke noe tegn til at vi kan åpne kirken igjen snart. Det er trist, men vi må leve i håpet og vi må ha tålmodighet. Og vi må leve i kjærlighet, fordi Gud vår far elsker oss og han gjør alt godt for oss. Vi ønsker at alle denne uken skal meditere over Guds kjærlighet slik at vi kan leve i glede. Vi kan glede oss over Guds kjærlighet til oss. Når vi lever i denne vanskelige situasjonen er det godt å ha overbevisningen om at Gud elsker oss. Vi vil også be St Josef om å velsigne oss, alle familiene, hele menigheten, prestene, biskopene og paven. Og vi vil be St Josef velsigne alle som er rammet av Korona-pandemien.
Vi fortsetter å be, vi fortsetter å håpe, vi fortsetter å elske Gud og hverandre.
Kirken holder stengt til 29. mars.

Gud velsigne dere alle,
P Tien og p Dawid

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *