Menighetsfest på Stella Maris

I anledning Marias himmelfart, 15. august, vil menighetsrådet i St.Ansgar arrangere en stor fest for hele menigheten på Stella Maris i Mandal.
Siden det ikke blir Internasjonal Dag i år, ønsker vi å ha noe av det samme opplegget som den dagen pleier å ha.
Det betyr at så mange nasjonale grupper som mulig oppfordres til å stille opp med mat og evt andre ting som kan selges til innekt for kirkeutbyggingen. Vi håper også at noen vil stille opp med underholdning.
Kanskje kan SAUL  stille opp med forskjellige leker for barna?
Noen er kanskje flinke til å lage ting? Vi vil ha et markedsbord, der folk kan levere inn ting som kan selges til inntekt for byggeprosjektet. Det kan være håndarbeider, hjemmelagede godsaker av ymse slag, overskuddsplanter fra hagen – eller annet man ønsker å gi. 
Andre gode ideer som kan gi inntekt mottas med takk!
Vi trenger at folk gir beskjed om hva de kan bidra med så snart som mulig. Muntlige beskjeder kan gis til Jocelyn Augland eller Margaret Aanonsen, eller på mail/SMS til elisabetv@gmail / mobil 97985890 (Elisabeth)

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *