Kunngjøringer søndag 28. juli 2013

Denne uken er det messe i menighetssalen i KIGA mandag til fredag kl. 18
Neste søndag, 4. august det messe her i Kristiansand domkirke kl.14
Mandag 29. juli er det høytiden for Hellig Olav, Norges vernehelgen. Det blir messe i den ekstraordinære form (1962-messeboken) i KIGA kl.18.  Alle er velkommen til hyggelig samvær etter messen.
St. Ansgar menighet arrangerer festdag for Jomfru Maria på Stella Maris i Mandal, lørdag 17. august. I den forbindelse oppfordrer vi menighetens ulike grupper om å stille opp med mat og kanskje også med sang, dans eller annen underholdning. Ta kontakt med lederen for din gruppe eller direkte med prestene.
Påmeldingsfristen til den nasjonale valfarten til Roma i anledning Troens år er 1. august. Valfarten finner sted fra lørdag 12. til onsdag 16. oktober. Reisen er lagt opp slik at det er mulig å delta i et rikt tilbud av fellesprogram og aktiviteter, men reise og opphold organiseres individuelt. Valfarten avsluttes med messe ved Olavsalteret i San Carlo al Corso –kirken. Mer informasjon finner du i bladet St. Olav eller på nettsidene til katolsk.no Hvis noen ønsker å delta i en gruppe fra St. Ansgar, ta kontakt med menighetskontoret.

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *