Julehilsen fra menighetsrådets leder

Kjære alle i St Ansgar menighet

 I år er jeg ekstra takknemlig for at vi får lov til å feire julens kjærlighetsbudskap. Tusen takk til dere alle for deres smil, glede, tålmodighet, hjelpsomhet, vennlighet og omsorg for hverandre i løpet av denne vanskelige koronaperioden. Selv om vi bare kan møtes noen få personer og mye har blitt avlyst på grunn av smittevern, har det vært fantastisk for meg å kjenne på den varmen og gleden som jeg ser dere møter hverandre med i kirken. Tusen takk til hver og en av dere for at dere gjør St. Ansgar menighet til et godt sted å være, selv midt i en pandemi.

Jeg vil også takke våre flotte prester P Tien og P Dawid for all den ekstraordinære innsatsen dere har gjort for å ta vare på oss i menigheten i denne tiden med så mange restriksjoner. Dere har organisert direktesendte messer, rosenkransandakter, tilbedelser, korsvandring, digital katekese og filmer til menigheten. Og ikke minst feirer dere messer nesten kontinuerlig nå i julehøytiden for å gi flest mulig av våre medlemmer muligheten til å feire julehøytiden i kirken. Jeg vet også at dere drar på mange hjemmebesøk til hjelp for de som ikke selv kan oppsøke kirken. Uansett hvor travelt dere har det så møter dere oss alltid med smil og varme. Takk for at dere er menighetens trygge havn.

Jeg legger ved bilder fra vår kjære kirke nå i julen. Takk til dere som har vært så snille å rengjøre og pynte så fint til jul. Jeg ønsker dere alle en fortsatt velsignet julehøytid! Og jeg gleder meg til å se igjen hver og en av dere til neste år.

Alt godt,

Ane

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *