Katekesebrev fra sognepresten

Følgende brev er sendt ut til alle familier med barn som er registrert i St.Ansgar menighet. Noen har kanskje ikke fått det av forskjellige grunner – kanskje er de ikke registrert i vår menighet, kanskje er barnet døpt et annet sted – eller andre grunner. Har du ikke fått brevet i posten, eller kjenner noen som ikke har fått det – kontakt presten!


KJÆRE ALLE BARN, UNGDOMMER  OG FORELDRE
Velkommen til høstens katekese! Vi starter lørdag 14. september for alle klasser i menighetshuset ”KIGA” i Kongensgate 17.
Byggeprosjektet er ikke helt ferdig, derfor kan ungdomslokalet under kirken ikke brukes i høst.  Derfor må katekesen fordeles slik at alle får ett klasserom.
1.-5. klasse har katekese  klokken 10.00 – 13.00 Barna får servert mat og drikke i pausen. Det er ikke lov å gå i butikken. Den første katekesedagen blir det et kort foreldremøte kl. 10.00
6. – 9. klasse har katekese  kl 13.30 -17.00. Mat og drikke serveres i pausen. Den første katekesedagen blir det et kort møte sammen med foreldre kl 13.30.
NB Husk 6. Klasse begynner nå kl. 13.30!
Konfirmasjonsforberedelsen er 2 år. 8. klasse er første år av konfirmasjonsforberedelsen. De som ønsker å bli konfirmert i september 2015 må bli med nå.
Denne høsten blir det katekese lørdagene 12. oktober, 9. november og 7.desember.
Velkommen alle sammen til høstens katekese!
Jeg gleder meg til å se dere!
Kristiansand, august  2013
p.Frode Eikenes
Sogneprest

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *