Kunngjøringer søndag 22. september 2013

Denne uken er det messe i menighetssalen i KIGA mandag til fredag kl.18
Denne uke har menigheten besøk av pater Viet Hung ICM, en vietnamesisk prest som arbeider i USA. Han holder foredrag om katekese i KIGA i morgen kveld. Foredraget holdes på engelsk og er åpent for alle interesserte.
Det blir messe på engelsk kl. 18, etterfulgt av foredrag, i morgen altså, mandag 23. september kl. 18 -20.30.
Lørdag 28. september er det messe i Farsund kl. 12 og i Flekkefjord kl. 16
Neste søndag, 29. september er Caritas- søndag og kollekten går til Caritas sine prosjekter rundt om i verden. Caritas St. Ansgar feirer dagen med å servere varm høstsuppe ved utgangen av Domkirken. Du gir det du kan, så husk å ta med kontanter.

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *