Smittevern i St Ansgar menighet

Antallet korona-smittede øker og vi må bidra for å bremse videre smitte. Biskop Bernt ber alle følge myndighetenes smittevernregler for å stoppe korona-pandemien og minner oss om at smittevern er nestekjærlighet i praksis. For oss i St Ansgar betyr det at vi nå bare kan være 50 personer til messe. Dessverre betyr det at det ikke blir plass til alle som ønsker å gå til messe. Vi oppfordrer derfor alle til å vise hensyn slik at vi deler på plassene i søndagsmessene.

Vi minner om at nå er det ekstra viktig å overholde disse reglene for å stoppe smitten:

  • Hold avstand: Alle må holde minst 1 meters avstand til hverandre inne i kirken og i bakgården. Prøv å sitte mest mulig spredt i kirka. Husk at dere også må holde 1 meters avstand til hverandre når dere går til kommunion.
  • Registrer dere med navn og telefonnummer når dere skal til messe: På grunn av smittesporing må alle som går til messe registrere seg med navn og telefonnummer. Det gjelder også på hverdagsmesser. Bestill plass på https://billett.katolsk.no/
  • Vask hendene og bruk håndsprit: Bruk håndsprit hver gang dere går inn i kirka og vask benkene med sprit etter bruk.
  • Bli hjemme dersom du er syk: Hvis du har feber eller forkjølelsessymptomer er det viktig at du holder deg hjemme til du er symptomfri. Se myndighetenes retningslinjer for når du bør ta koronatest: https://tjenester.helsenorge.no/veileder?Query=Questionnaire%3Fname%3DNHN-Veileder-Korona

Vi ber for verden.

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *