Velsignelse av kapell på Lista


Onsdag 15.8. kl. 18.00 holdes det messe og kapellvelsignelse i Sta.Katarina kapell på Lista. Kapellet vies til St. Katarina av Siena, og til Marias himmelfart.
Kapellet er privat, bygget av Arne Balch- Barth og Elisabeth Vetland i sammenheng med deres bolig på Lista. Selvom kapellet er knyttet til en privatbolig har det adkomst direkte fra parkeringsplass, og vil være åpent for bønn og tilbedelse så sant huseierne er hjemme. Man kan gå direkte til kapellet, uten å snakket med huseierne. 
Biskop Bernt Eidsvig har gitt tillatelse til at Alterets sakrament kan oppbevares i kapellet.
Kapellet vil bli velsignet, og Alterets sakrament bli plassert der, onsdag 15.8 kl. 18.00, Høytiden for Maria himmelfart, av p. Frode Eikenes. Alle er hjertelig velkomne til messe og påfølgende kirkekaffe/kveldsmat. 
Adressen er Vetlandsveien 167, 4560 Vanse. Kjør fra Vanse mot Ore. Ta til høyre ved skilt til Vetteland, inn på Vetlandsveien. Kjør ca 1.5 km oppover, til man ser en bussbu på venstre hånd. Innkjørsel til kapellet er til høyre, like før bussbua. Det står Vetlandsveien 167 på postkassen ved innkjørselen.
Ta gjerne kontakt for mer informasjon på tlf 97985890. 

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *