Kunngjøringer søndag 1.juni 2014

Onsdag 4. juni er det rosenkransbønn og novene på engelsk etter kveldsmessen.
Lørdag 7. mai er det 1.kommunionsmesse kl. 11 og messe kl. 13.
Søndag 8. juni er 1. Pinsedag. Det messer som vanlig på søndager.
Søndag 8. juni er det messe på Stella Maris i Mandal kl. 14
2. pinsedag, mandag 9. juni kl. 14 er alle hjertelig velkommen til Missa Cantata. Messe i den ekstraordinære form med orgel og sang. Etter messen er alle innbudt til hyggelig samvær og enkel servering i menighetssalen eller ute hvis pent vær.
Vi minner om sommerens Barneleir Sør for barn i alderen 8 til 11 år. Leiren skal være på Stella Maris i Mandal fra 28. juni til 5. juli. Påmelding snarest. Se plakat og brosjyre i gangen. Ta kontakt med p. Frode for mer informasjon.

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *