Kunngjøringer søndag 31. august 2014

Denne uken blir det ikke messe tirsdag, onsdag og torsdag på grunn av prestemøtet på Mariaholm for alle prestene i bispedømmet.
Tirsdag 2. september kl 17.30 til 18.30 er det demonstrasjon på torget mot ISIL og terrorisme. Det er islamsk union i Agder som har tatt initiativet og inviterer alle uansett religion eller livssyn til å delta. St. Ansgar menighets medlemmer oppfordres til å stille opp.
Fredag 5. september er det sakramentstilbedelse og skriftemål fra kl 17 til 17.45 og messe kl. 18
Lørdag 6. september blir det konfirmasjonsmesse kl. 11
Det blir ingen messe kl. 13 denne lørdagen, men det er messe på spansk kl. 14
Søndag 7. september er messer som vanlig i St. Ansgar. Dessuten er det messe i kapellet ved Lyngdal kirke kl. 15
Det nye menighetsrådet hadde sitt første møte tirsdag 26. august. På dette møtet ble Luan Van Nguyen valgt til ny leder og Elisabeth Vetland gjenvalgt som sekretær. Luan Van Nguyen overtar etter Tore Heidenreich som har vært leder i to perioder. Luan Van Nguyen ble også valgt til menighetens representant i Pastoralrådet i Oslo katolske bispedømme med Tore Heidenreich som vararepresentant.
På menighetsrådsmøtet tirsdag 26. august ble også en annen hastesak behandlet. Naboeiendommen, Kirkegata 5 er til salgs! Det var den for fire år siden og vi lot den gå. Nå får vi sjansen igjen og menighetsrådet mener at vi må gjøre alt vi kan for å sikre oss denne eiendommen for fremtiden. Bispedømmet er kontaktet og de sender folk hit på mandag for å befare eiendommen. Det er klart at bispedømmet må hjelpe oss for at dette skal bli mulig, men vi må også bidra til finansieringen. Er du, eller kjenner du noen som er villige til å stille midler til disposisjon, som gaver eller rentefrie lån? Er du interessert i eller kjenner du noen som er interessert i å bo i Kirkegata 5 når den er pusset opp? Flere leiligheter vil inngå i planene. Ta kontakt med sognepresten eller Tore Heidenreich eller Phong Khac Mai fra menighetsrådet.
Og sist men ikke minst: St. Ansgar menighet er nå på Facebook! Bli venn med oss og få informasjon om det som skjer i menigheten

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *