Forrige ukes kollekt

Lørdag 1.
nov. Alle Helgensmesse kl. 11.00      kr.  2543,-
Lørdag. 1.
nov. Messe tagalog kl. 14.00             ”       988,-
Lørdag 1.
nov. Messe litauisk kl. 17.00              ”       625,-
Søndag  2. nov. Messe kl. 9.30                             ”    
1526,-
Søndag  2. nov. Messe kl. 11.00                           ”     2760,-
Ekstrakollekt  til byggefondet                              ”       773,-     
Søndag  2. nov. Messe kl. 13.00                           ”     2440,-
Ekstrakollekt
til byggefondet                               ”       563,-
Søndag 2.
nov. Messe Stella Maris                      ”      315,-
Søndag  2. nov. Messe kl. 18.00                            ”      288,-
                                                  SUM kr.
12821,-
                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   
Hittil i
år :kr. 397684,-
Hjertelig takk for alle bidrag!

        

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *