Forrige ukes kollekt

Lørdag 15.
november. Messe kl. 13.00              kr.    903,-
Lørdag.
15. nov. Spansk messe kl. 14.00          ”       600,-
Søndag  16. november. Messe kl. 9.30              ”    
1740,-
Søndag  16. november. Messe kl. 11.00            ”     3734,-     
Søndag  16. november.  Messe kl. 13.00           ”     2030,-
Søndag 16.
nov. Messe Stella Maris 14.00        ”       581,-
Søndag  16. november. Messe kl. 18.00            ”         76,-                
                                                SUM kr.
9664,-
                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   
Hittil i
år :kr. 418.087,-

Hjertelig takk for alle bidrag!

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *