KOLLEKT uke 6


Lørdag 7.
februar. Messe kl. 13.00       kr.      285,-
Søndag 8.
februar. Messe kl. 9.30         ”       1110,-
Søndag 8.
februar. Messe kl. 11.00       ”       2166,-
Søndag 8.
februar. Messe kl. 13.00       ”       2293,-
Søndag 8.
febr. Messe Stella Maris      ”         545,-
Søndag 8.
februar. Messe kl. 18.00       ”         812,-
      
                                                    SUM
kr.    7211,-   
                                                                                                                                                                                                                                                                                        
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             
Hittil i
år :kr. 58.256,-

Hjertelig takk for alle bidrag!

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *