KOLLEKT uke 7

Lørdag 20.
februar. Messe kl.13.00                 ”      
 595,-
Søndag 21.
februar. Messe kl. 9.30                  ”       1782,-   
Søndag 21.
februar. Messe kl.11.00                 ”       2578,-
 Søndag 21. februar. Messe kl. 13.00               ”       2340,-               
Søndag 21.
februar. Messe kl. 18.00                ”        
316,-
                                           
                                                      SUM kr.  7611,-                                                                                                                                                                                     

                           Hittil i år:   kr. 74.480,-      
Hjertelig takk for alle bidrag!                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *