KUNNGJØRINGER SØNDAG 1. MAI 2016

Denne uken er det messe tirsdag til fredag kl. 18.
I mai måned blir det rosenkransbønn hver onsdag kveld etter kveldsmessen.
Onsdag 4. mai er det rosenkransbønn på norsk etter kveldsmessen. Deretter blir det Maria-andakt på engelsk (novena to Our Lady of perpetual help)
Torsdag 5. mai er Kristi Himmelfartsdag. Det er messer som på søndager. 09.15 på polsk, 11.00 høymesse, 13.00 messe på vietnamesisk og kl. 18.00 messe på norsk.  I den katolske kirke i Norge har Kristi Himmelfartsdag messeplikt på lik linje med søndager.
Fredag 6. mai er det sakramentstilbedelse og skriftemål kl. 17.00-17.45 og messe kl. 18.00.
Lørdag 7. mai kl. 10.00 arrangeres vårens dugnad på Stella Maris i Mandal. Kjøkkenet skal males, ødelagte møbler skal kastes, vinduer skal pusses og det skal ryddes inne og ute for å nevne noe. Noen trenges også til å lage mat. Frivillige bes melde seg til Tore Heidenreich, Phong Khac Mai eller p. Piotr.
Alle som reiser fra Kristiansand bes møte ved kirken kl. 09.00 slik at de som ikke kjører selv kan sitte på med andre. For dem som er interessert blir det også anledning til hygge med mat og drikke på Stella Maris fredag kveld og mulighet for overnatting til lørdag.
Søndag 8. mai kl. 14.00 er det messe på norsk på Stella Maris i Mandal 

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *