KUNNGJØRINGER SØNDAG 24. JUlI 2016


St. Ansgar menighet får ny kapellan. Biskop Bernt Eidsvig har utnevnt pater Peter Van Nguyen til kapellan i St. Ansgar menighet fra 3. oktober. Han vil bo i kapellansleiligheten i 3. etasje i KIGA. Peter Van er født 15. september 1972 og ble presteviet 24. juni 2000. Flere vil huske ham fra tiden som prestestudent og diakon her i St. Ansgar i 1998-1999.
Vi ønsker ham hjertelig velkommen tilbake!
Etter at pater Piotr Gwidz flytter til Tønsberg har Biskop Bernt bedt om at ansvaret for polsk sjelesorg overtas av de polske fransiskanerpatrene i Arendal. Dette klosteret har i år fått en ny prest så de er tre polsktalende prester der. Ansvarlig for polsk sjelesorg i Kristiansand blir pater Grzegorz (Gregor) Gryz OFM. Han overtar fra søndag 11. september. Messe på polsk kl. 9.15 fortsetter som før.
Fredag 29.juli er Høytiden for Hellig Olav, Norges vernehelgen. Det blir høymesse kl. 18.00.
Etter høymessen er alle invitert til Oslokfest med rømmegrøt, spekemat og øl, ute hvis fint vær, ellers inne i KIGA. På grunn av at maten må beregnes så må dere melde dere på hvis dere vil ha mat! PÅMELDING til p. Frode etter søndagsmessen og senest onsdag 27.7.

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *