KUNNGJØRINGER SØNDAG 29. JANUAR 2017

Denne uken er det messe tirsdag til fredag kl. 18.
Torsdag 2. februar er det messe kl. 11 og felles lunch etterpå.
Søndag 5. februar er det messe etter kaldeisk ritus kl. 15.00
Helgen 17. til 19. februar kommer dominikanerpater Haavar Simon Nilsen til Stella Maris for å lede retrett for alle interesserte. Det vil bli en helg med liturgi, stillhet, bønn, refleksjon og sosialt fellesskap. Pater Haavar vil holde refleksjoner og prekener, feire liturgiene samt være tilgjengelig for individuelle samtaler. For påmelding, se plakat i gangen, eller les her . Deltakeravgift er 500,- som inkluderer mat og overnatting på Stella Maris.
Unn deg selv en helg med åndelig påfyll!

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *