Avsluttet kurs i Den Gode Hyrde Katekese nivå 1

Avsluttet kurs i Den Gode Hyrde Katekese nivå 1

I 2023 arrangerte katekesen fire kurshelger på til sammen 80 timer i Den Gode Hyrde Katekese. Målet for denne katekesen er å hjelpe barn i alderen 3-6 år til selv å komme nærmere Gud. 14 kateketer deltok, derav 12 fra St. Ansgar menighet. Kursholderne var Reidun Jofrid Kleppestrand fra St. Paul menighet i Bergen og Ingeborg Kleemans fra Nederland. Fem av kateketene i menigheten fikk bevis for fullført kurs.

Bonifatiuswerk støttet kurset med 62.183 kroner til blant annet utgifter til kursholdernes flybilletter, overnatting, honorar og delvis til deltakernes kursbøker. Medlemmer fra polsk gruppe, irakisk gruppe, afrikansk engelsk gruppe, afrikansk fransk gruppe, filippinsk gruppe og vietnamesisk gruppe laget deilig varm lunsj til deltakerne på kursdagene. En stor takk til dem for innsatsen!

Støttet økonomisk av

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *