Slik kan kirka bli!

Arkitekt Thomas Jäger har laget disse databildene av hvordan kirkerommet kan bli seende ut etter ombyggingen.

Se tegningene og nærmere beskrivelse her

Ikke glem at vi trenger flere faste givere for å kunne starte arbeidet! 
Hvis 400 personer gir 500 pr måned vil det gi oss 200.000 i måneden. Da kan vi trygt gå til banken og låne. Vi trenger altså 500,- i måneden fra så mange som mulig. Kanskje du tjener såpass bra at du kan avse mer?
Du kan støtte byggeprosjektet med enkeltbeløp eller faste gaver direkte på konto 3000.16.55872 (eller kontant i kirken) eller via Oslo katolske bispedømme hvis du ønsker skattefradrag.(skjema i menighetsbladet eller her) Du kan også gi bidrag direkte med betalingskort (også med skattefradrag)

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *