Paven: Forlat hatets vei

Pave Benedikt XVI ba søndag for ofrene etter fredagens tragiske hendelser ved regjeringskvartalet og Utøya. Etter Angelusbønnen ved Castel Gandolfo kom Benedikt med følgende uttalelse:
– Påny blir vi dessverre møtt av nyheter om død og vold. Vi føler alle en dyp sorg over de store terrorangrepene som fant sted sist fredag i Norge. Vi ber for ofrene, de sårede og alle deres kjære. Til alle gjentar jeg min dyptfølte appell om å forlate for alltid hatets vei og flykte fra ondskapens logikk, sa pave Benedikt, som dagen før gjennom sitt statssekretariat sendte et kondolansetelegram til kong Harald.

Hør hva paven sier via Vatikanradioen

Se pavens Angelusbønn der han  omtaler Utøyatragedien

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *