SAUL på tur!

Denne helgen har ungdommer fra ungdomslagene i Kristiansand og Drammen vært sammen på Stella Maris.

Fredag ettermiddag ruslet 20 spente ungdommer fra SAUL til Stella Maris for en helg med masse moro og nye mennesker. Vi hadde nemlig invitert en del ungdommer fra Dueflokken til å være med oss denne gangen, og vi merket fort at lokallagene kom godt overens og samarbeidet bra sammen. Det ble blant annet innført ulike samarbeidsgrupper og «hemmelig venn», slik at ingen noensinne skulle føle seg alene. Temaet for helgen var Noahs Ark, og ut av det fikk vi lært mer gjennom katekese og gruppearbeid. Vi kledde oss ut som dyr, gikk catwalk, bygde ark og hadde temafremføringer i form av skuespill, sang eller dans. Under temafesten ble det holdt en presentasjon om WYD og en liten appell om NUK sine leirer og arrangementer. Det var også mange leker og aktiviteter i kjent NUK-stil. Alle sammen storkoste seg i helga, og masse god mat fikk vi også. Hensikten med helgen var å styrke begges lokallag, og det håper vi å ha fått til. Vi håper også at flere ungdommer blir mer aktive, både i NUK og i lokallagene.

          hilsen Lillian Nguyen

         Kontaktinfo til SAULher 

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *