Verdensmøtet for familiene 22. – 26. juni 2022

Biskoper sender informasjon fra Dikasteriet for legfolk, familie og liv om hvordan Verdensmøtet for familiene 22. – 26. juni 2022 denne gang er ment å feires lokalt, parallelt med konferansen i Roma. 

Vedlagt finner dere en informasjonspakke med forslag til hva man kan gjøre for å feire Verdensmøtet for familier lokalt, f.eks. med en egen eukaristifeiring, tilbedelse, samlinger for å se direktesendinger av konferansene i Roma, forbønner, m.m. I pakken følger det med et detaljert program over konferansene og panelsamtalene. Har dere en eller flere familiegrupper, kan det være fint å sette disse i gang med å forberede noe.

Følgende lenker vil være nyttige:

Til WMOFs offisielle nettside: World Meeting of Families 2022 Rome – #WMOF22 (romefamily2022.com)

 

Vedlegg: 

Allegato ENG

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *