Fakkeltog til støtte for forfulgte kristne

Den 18. oktober kl 18-20 arrangerer  Åpne Dører og Stefanusalliansen fakkeltog i Kristiansand – i solidaritet med forfulgte kristne.  Organisasjonene  har store forventninger til at dette vil bidra til å sette saken  på den offisielle dagsorden. Årets spesielle fokus er de arabiske landene Syria, Egypt og Irak. Det blir fakkeltog i flere store byer denne dagen. I Oslo har Jonas G Støre sagt ja til å holde appell. Han vil også ta i mot et felles opprop. I Kristiansand blir det appeller både fra lokale og sentrale politikere, sannhetsvitner og Åpne Dører.

Fra St.Ansgar menighet deltar p. Frode Eikenes, og alle menighetens medlemmer oppfordres sterkt til å delta i denne viktige markeringen. 
Mer info her

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *